Дисципліни

Перелік дисциплін

Кафедри Управління бізнесом

  • Основи бізнес-культури;
  • Підприємництво та інновації (в сфері виробництва харчових продуктів, в готельно-ресторанному секторі, громадському харчуванні, туризмі та торгівлі);
  • Економіка і управління харчовими, торговельними підприємствами, підприємствами готельно-ресторанного бізнесу, громадського харчування і туризму;
  • Малий і великий бізнес (в сфері виробництва харчових продуктів, в готельно-ресторанному секторі, громадському харчуванні, туризмі та торгівлі);
  • Зовнішньоекономічна діяльність;
  • Інвестиційний менеджмент;
  • Управління бізнесом;
  • Ризикологія;
  • Регулювання підприємництва;
  • Підприємницькі мережі;
  • Інтелектуальний бізнес;
  • Агропромислові формування в системі продовольчої безпеки;
  • Антикризове управління підприємницькими структурами;
  • Управління особистою ефективністю в бізнесі;
  • Управління проектами (в сфері виробництва харчових продуктів, в готельно-ресторанному секторі, громадському харчуванні, туризмі та торгівлі).