77-а наукова конференція науково-педагогічного складу ОНАХТ (підсекція управління бізнесом)

20 квітня 2017 року, в рамках 77-ї наукової конференції науково-педагогічного складу Одеської національної академії харчових технологій, відбулося засідання підсекції управління бізнесом. Науковий керівник підсекції – д.е.н., доц. Басюркіна Н.Й., секретар – к.е.н., доц. Бровкіна Ю.О. На засіданні були представлені наступні доповіді викладачів кафедри управління бізнесом:

  1. Антикризове управління харчовими підприємствами.

д.е.н., доц. Басюркіна Н.Й.

  1. Застосування функції менеджменту в управлінні особистою ефективністю.

к.е.н., доц. Свистун Т.В.

  1. Віртуальний споживач. Людина чи модель?

к.е.н., доц. Вігуржинська С.Ю., к.е.н., доц. Колесник В.І., мол. наук. співр. Шурко І.М.

  1. Сучасний ринок об’єктів інтелектуальної власності.

к.е.н., доц. Крупіна С.В.

  1. Сучасний розвиток торговельних мереж в Україні.

к.е.н., доц. Бровкіна Ю.О.

  1. Основні методологічні засади короткострокового та довгострокового прогнозування господарських ризиків.

ст. викладач Шалений В.А.

  1. Аналіз ринку зерна в Україні.

ас. Фомічова К.Б.

Також, ст. викладач Шалений В.А. та ас. Фомічова К.Б. підготували постери на такі теми:

  1. Основні методичні засади короткострокового та довгострокового прогнозування господарських ризиків.

ст. викладач Шалений В.А.

 

  1. Аналіз ринку зерна в Україні.

ас. Фомічова К.Б.